RavnborgVand.dk © 2008 

 

 

30 års erfaring

 

Hadsund Brøndboring blev etableret i 1976 af Jens Ravnborg i forbindelse med overtagelsen af Karl Lykke Ravnborgs brøndborervirksomhed. Siden 2007 er virksomheden drevet sammen med Lars Ravnborg under navnet Ravnborg Vand – Hadsund Brøndboring ApS.

 

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og er med i forreste række med hensyn til miljøhensyn, materiel og know-how. Ravnborg Vand – Hadsund Brøndboring ApS leverer løsninger inden for et bredt spektrum af opgaver vedrørende vandforsyning, og vores medarbejdere er erfarne og kompetente.

 

Vores kundekreds omfatter virksomheder, industrien, landbruget, regioner, kommuner, private husstande og vandværker i det meste af Danmark, og vores medarbejdere har indgående branchekendskab og forståelse af alle aspekter inden for faget.

 

Ledere og medarbejdere hos Ravnborg Vand – Hadsund Brøndboring ApS har gennemført brøndboreruddannelsen og er Certificerede Brøndborer og har både A- og B-bevis.

 

Virksomheden har syv ansatte, som alle er uddannet indenfor branchen. Som et specialfirma er vi derfor i stand til at yde vore kunder den bedste betjening, hvad angår brøndboring, vandforsyningsanlæg, vandværker, renovering af eksisterende vandværker og komplette nye vandværksløsninger, ligesom vi tilbyder serviceaftaler.

 

Ravnborg Vand – Hadsund Brøndboring ApS er medlem af Foreningen af Danske Brøndborere.